0885651261 dimko_6@abv.bg

Груб строеж

E

хотели

E

административни сгради

E

жилищни кооперации

E

промишлени сгради и халета

E

еднофамилни къщи и вили

E

метални конструкции и халета

E

барбекюта, огради, басейни и водни каскади